LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


SOCIS


ACACER està formada per entitats i empreses lliurement associades.

Formen part d’ACACER les Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació, tant públiques com privades, de tot el territori català. Entre els seus socis es troben empreses privades, centres de formació, entitats del tercer sector, administracions locals, ETT, consultories i associacions empresarials.

Els requisits per a formar part d’ACACER són, ser persona física o jurídica (privada o pública) i trobar-se en possessió de l'acreditació per actuar com Agència de Col·locació i/o Empresa de Recol·locació.

Tipologia dels socis d’ACACER:
 • Entitats d’iniciativa social
 • Serveis locals d’ocupació
 • Associacions empresarials i gremis
 • Centres de formació
 • Consultories de RRHH i empreses privades
 • Empreses de treball temporal

 • Les Agències de Col·locació són entitats que realitzen activitats d'intermediació laboral que tenen com a finalitat proporcionar a les persones treballadores una ocupació adequada a les seves característiques i facilitar a les empreses, les persones treballadores més apropiades per als seus requeriments i necessitats. També valoren els perfils, aptituds, coneixements i qualificació professionals de les persones treballadores que busquen una feina i poden desenvolupar actuacions relacionades amb la recerca de feina, com ara orientació i informació professional, i amb la selecció de personal.

  Les Empreses de Recol·locació són agències de col·locació especialitzades en l'activitat destinada a la recol·locació de les persones treballadores que resulten excedents en processos de reestructuració empresarial, quan aquella està establerta o acordada amb els treballadors o els seus representants en els corresponents plans socials o programes de recol·locació.


  Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA