LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


L’Assemblea d’ACACER elegeix nova Junta Directiva

L’Assemblea d’ACACER elegeix nova Junta Directiva


29 Jul 2020

El Dimecres 29 de juliol, L’Associació Catalana d'Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació (ACACER) va escollir nova Junta Directiva, encapçalada per el seu nou president electe, Domènec Domènech.

 

El nou president d’ACACER va exposar les línies de treball que vol realitzar aquesta nova Junta Directiva, adreçades a defensar i representar els interessos de les agències de col·locació.

 

Tant l’Assemblea com la votació es van realitzar presencial i telemàticament, i l’única candidatura presentada va guanyar pel 100% del vots a favor. Seguidament, la Junta Directiva va prendre possessió dels seus càrrecs amb efecte immediat.

 

A la nova junta directiva, la Vicepresidenta i Directora General d’AEBALL, M. Rosa Fiol, ostentarà el càrrec de Vicepresidenta d’ACACER. Joan Muntané, de Drecera, és el Secretari; Jordi Ferrer, de l’Associació Probens, Tresorer.

 

Com a vocals hi participen Fernando Maldonado, del Gremi d'Instal·ladors del Baix Llobregat (Gremibaix), Rosa López de GCT Plus Consultoria i Formació i Susana Diaz de la Fundació Universitària Martí L’Humà.

 

ACACER està formada per entitats i empreses lliurement associades. Entre els seus socis es troben empreses privades, centres de formació, entitats del tercer sector, administracions locals, ETT, consultories i associacions empresarials.

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA