LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


Suspenció de l´Assemblea General Extraordinària Electoral d´ACACER del 20 de març


16 Març 2020

Amb motiu de l'entrada en vigor del Decret d'Estat d'Alarma, promulgat pel Govern, dissabte passat dia 14 de març, i a efectes de donar-li el degut compliment, és suspèn l'Assemblea General Extraordinària Electoral, convocada pel divendres vinent, dia 20 de març.

 

A efectes de què aquesta suspensió obligada no comporti confusió pels associats, deixem constància dels següents particulars:

 

- Un cop aixecat l'estat d'alarma, es tornarà a convocar l'Assemblea, recordem, sol·licitada per més del 28% dels associats, donant un termini de 30 dies des de la data de convocatòria, tal com estableix l'article 10 b) dels Estatuts.

- L'ordre del dia serà el mateix, així com el Reglament Electoral.

- Les candidatures ja tancades o en formació és podran enviar, malgrat la suspensió de l'Assemblea, a Secretaria, amb l'objectiu, si compleixen els requisits, de ser enviades, juntament amb la nova convocatòria de l'Assemblea, un cop aixecat l'estat d'alarma.

- En qualsevol cas, farem sempre compatible el compliment de la llei amb el respecte a tots els drets dels associats i als estatuts socials.

 

Barcelona, a 16 de març de 2020.

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA