LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


CURS: JUSTIFICACIÓ ECONÒMICA DE LA CONVOCATÒRIA DE FOAP 2018

CURS: JUSTIFICACIÓ ECONÒMICA DE LA CONVOCATÒRIA DE FOAP 2018


17 Des 2018

Des d’ACACER hem programat una sessió formativa sobre la justificació econòmica de les subvencions atorgades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya per a la realització d'accions formatives, adreçades de manera prioritària a persones desocupades.

 

Aquest curs va encaminat a conèixer i oferir les eines adequades per a la correcta realització de la nova modalitat de Justificació Econòmica  per mòduls econòmics de la Convocatòria de FOAP 2018.

QUÈ ACONSEGUIRÀS

Conèixer els sistema de justificació econòmica dels ajuts del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) per a la realització d'accions  formatives, adreçades de manera prioritària a persones desocupades.

 

PROGRAMA:

  • Referència a la normativa reguladora.
  • Aspectes clau.
  • Justificació econòmica per mòduls.
  • Condicions de pagament.
  • Revocació.  

 

PONENT:

Albert Sorrosal Cuyas, Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Administració d’Empreses (MBA) per ESADE. Actualment treballa com a expert per la Comissió Europea, donant suport a les Autoritats de Gestió i d’Auditoria en els programes de cooperació transfronterera de l’Instrument de Veïnatge (ENI CBC). Té més de 20 anys d’experiència com a expert per la Comissió Europea, a DG NEAR, DG REGIO, DG ENV i la Delegació de la Unió Europea a Israel. Ha donat suport a un centenar de projectes (preparació de candidatura, assistència tècnica i formació) finançats per fons europeus per instruments com FSE, FEDER, INTERREG, LIFE i Cultura. Ha treballat com a formador per al European Institute for Public Administration (EIPA) entre altres. També té experiència com a auditor, tant per a projectes finançats amb fons europeus com a l’empresa privada.

DATA: 21 de gener de 2019
DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: 20 de gener de 2019
HORARI: de 10 a 14 hores
DURADA: 4 hores
LLOC: Av. Fabregada, 93, 1r 3a, Esc. Dreta - 08901 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)  

Veure mapa - Pàrquing més proper (entrada per Avinguda d'Isabel la Catòlica 15 o per Carrer Girona 14, 08901 L'Hospitalet de Llobregat).

 

COST:

Socis 185€ + IVA
No socis 300€ + IVA

 

Formació Bonificable - Tramitem la bonificació sense cost addicional a les empreses associades (és necessari realitzar la bonificació com a molt tard el dia 14 de gener de 2019). Les empreses podran recuperar 52€.

 

INSCRIPCIÓ: Places limitades. Imprescindible realitzar la INSCRIPCIÓ i la transferència bancària al número de compte d’ACACER (ES44 0081 0016 11 0001986703) indicant el nom i cognoms de l’alumne/a (és necessari enviar a info@acacer.com el comprovant de pagament)

 

Per a més informació podeu contactar amb Mònica de la Fuente, 93 337 04 50 o info@acacer.com

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA