LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


CURS: JUSTIFICACIÓ ECONÒMICA DE LA CONVOCATÒRIA DE FOAP

CURS: JUSTIFICACIÓ ECONÒMICA DE LA CONVOCATÒRIA DE FOAP


29 Nov 2018

Des d’ACACER hem programat una sessió formativa sobre la justificació econòmica de les subvencions atorgades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya per a la realització d'accionsformatives, adreçades de manera prioritària a persones desocupades.

 

Aquest curs va encaminat a oferir les eines adequades per a la correcta realització de la Justificació Econòmica de la Convocatòria de FOAP.

 

QUÈ ACONSEGUIRÀS

Conèixer els sistema de justificació econòmica dels ajuts del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) per a la realització d'accions  formatives, adreçades de manera prioritària a persones desocupades.

 

PROGRAMA:

  • Referència a la normativa reguladora.
  • Aspectes clau.
  • Despeses subvencionables.
  • Criteris d’imputació de despeses.
  • Justificació econòmica.
  • Condicions de pagament.
  • Revocació.  

 

 

PONENT:

Sònia Pont Noguero, Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials. Experta en gestió financera i pressupostària de les administracions públiques. Màster en Economia Superior. Assessora de l’Àrea de Benestar i Drets Socials del Ajuntament de L’Hospitalet des de març de 2018, compta amb més de 15 anys d’experiència com a Cap de Secció Econòmica i Suport a l’Empresa en l’Ajuntament de L’Hospitalet, realitzant d’entre altres funcions el seguiment econòmic i pressupostari de les subvencions (SOC, Diputació de Barcelona, l’AMB i Comissió Europea) així com la justificació de les mateixes. Durant més de 15 anys ha sigut professora associada de la Facultat d’Economia del Universitat de Barcelona, professora col·laboradora del “Centro de Estudios Financieros (CEF)” i professora associada de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya.

 

DATA: 29 de novembre de 2018.
Data LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: 16 de novembre de 2018.
HORARIDe 15 a 19 hores.
DURADA: 4 hores.
LLOC: Av. Fabregada, 93, 1r 3a, Esc. Dreta - 08901 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)  

Veure mapa - Pàrquing més proper (entrada per Avinguda d'Isabel la Catòlica 15 o per Carrer Girona 14, 08901 L'Hospitalet de Llobregat).

 

COST:

Socis 185€ + IVA
No socis 300€ + IVA

 

Formació Bonificable - Tramitem la bonificació sense cost addicional a les empreses associades (és necessari realitzar la bonificació com a molt tard el dia 22 de novembre de 2018). Les empreses podran recuperar 52€.

 

INSCRIPCIÓ: Places limitades. Imprescindible realitzar la INSCRIPCIÓ i la transferència bancària al número de compte d’ACACER (ES44 0081 0016 11 0001986703) indicant el nom i cognoms de l’alumne/a (és necessari enviar a info@acacer.com el comprovant de pagament)

 

Per a més informació podeu contactar amb Virginia Santolaria, 93.337.04.50 o info@acacer.com

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA