LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


Curs: Justificació econòmica de la convocatòria d´agències de col·locació

Curs: Justificació econòmica de la convocatòria d´agències de col·locació


12 Juny 2018

Des d’ACACER hem programat una sessió formativa sobre justificació econòmica de les subvencions atorgades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya per a la realització d'accions d'intermediació laboral per a la inserció en el mercat de treball de persones aturades en col·laboració amb agències de col·locació.

Aquest curs va encaminat a oferir les eines adequades per a la correcta realització de la Justificació Econòmica de la convocatòria d’agències.  

 

QUÈ ACONSEGUIRÀS...

Conèixer els sistema de justificació econòmica dels ajuts del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) dirigits a agències de col·locació.

  

PROGRAMA:

  • Anàlisi del procediment de justificació econòmica.
    Despeses elegibles i despeses no elegibles.
  • Especial referència a la justificació dels costos de personal: càlcul del cost hora i fulls de temporalització mensuals.
  • Revisió dels models normalitzats de relació de despeses a presentar per les entitats beneficiàries dels ajuts.
  • Altres documents a presentar.
  • Preguntes i aclariments.

 

 

PONENT:

Sònia Pont Noguero,Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials. Experta en gestió financera i pressupostària de les administracions públiques. Màster en Economia Superior. Assessora de l’Àrea de Benestar i Drets Socials del Ajuntament de L’Hospitalet des de març de 2018, compta amb més de 15 anys d’experiència com a Cap de Secció Econòmica i Suport a l’Empresa en l’Ajuntament de L’Hospitalet, realitzant d’entre altres funcions el seguiment econòmic i pressupostari de les subvencions (SOC, Diputació de Barcelona, l’AMB i Comissió Europea) així com la justificació de les mateixes. Durant més de 15 anys ha sigut professora associada de la Facultat d’Economia del Universitat de Barcelona, professora col·laboradora del “Centro de Estudios Financieros (CEF)” i professora associada de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya.

 

DATa: 12 de juny de 2018.

horari:De 15 a 19 hores.

DURADA DEL CURS: 4 hores.
Lloc: Av. Fabregada, 93, 1r 3a, Esc. Dreta - 08901 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) - Veure mapa - Pàrquing més proper (entrada per Avinguda d'Isabel la Catòlica 15 o per Carrer Girona 14, 08901 L'Hospitalet de Llobregat).

 

COST:

Socis 185€ + IVA

No socis 300€ + IVA

 

Formació Bonificable - Tramitem la bonificació sense cost addicional a les empreses associades (es necessari realitzar la bonificació abans de 4 de juny). Les empreses podran recuperar 52€.

 

*Places limitades. Imprescindible realitzar la INSCRIPCIÓ i la transferència bancària al número de compte d’ACACER (ES44 0081 0016 11 0001986703) indicant el nom i cognoms de l’alumne/a (és necessari enviar a info@acacer.com el comprovant de pagament)

 

Per a més informació podeu contactar amb Virginia Santolaria, 93 337 04 50 o info@acacer.com

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA