LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


Sessió informativa: Protecció legal de les teves comunicacions d’email

Sessió informativa: Protecció legal de les teves comunicacions d’email


16 Març 2018

Amb sectors i activitats professionals cada vegada més regulats, deixar constància de les comunicacions amb tercers és avui dia un acte de responsabilitat empresarial, quan no una obligació. Sigui en les relacions amb inversors, clients, proveïdors o col·laboradors, els mètodes tradicionals de comunicació certificada resulten inadequats i excessivament costosos en un món en contínua transformació digital que demana solucions fiables, de baix cost i que puguin integrar-se amb facilitat en els processos digitals de les empreses. Per això, des d’ACACER hem organitzat una sessió informativa pel proper 16 de març per donar a conèixer una solució que permet acreditar en el temps el contingut, l'enviament i el lliurament d'un email sense necessitat que el destinatari intervingui.

 

eEvidence neix com una eina d'ús preventiu, com una assegurança davant de possibles disputes futures en què sigui necessari demostrar que un correu electrònic es va enviar i va lliurar. És un servei de lliurament electrònic certificat d'acord amb el Reglament (UE) No 910/2014 relatiu a la identificació electrònica i els serveis de confiança - eIDAS.

 

DATA:16 de març de 2018

PROGRAMA:

10:00 h. Recepció dels assistents.
10:10 h. Introducció i presentació.
10:25 h. Casos d'ús.
11:
00 h. Torn obert de paraules.
1
1:30 h. Fi de la jornada.

  

PONENT:  Carlos Ticó, director general d’eEvidence. És Llicenciat en Màrqueting i Business Management i participa regularment en conferències relacionades amb comunicacions a través de les noves tecnologies. Ha treballat com a professor per al màster en Digital Màrqueting de la universitat ESCI-UPF. Té una dilatada i contrastada experiència com a emprenedor especialitzat en telecomunicacions i internet des de l'any 1994, quan va tenir l'oportunitat professional d'anar-se'n als Estats Units.

 

Al 1997 va fundar el primer marketplace per a components d'ordinadors a Espanya. Al 2000, va idear SerenaMail, una solució cloud de correu electrònic per a comunicacions avançades i gestió de la seguretat email. Al 2010, un amic, el seu actual soci, li va proposar un desafiament: Seria possible generar una evidència de lliurament d'alguna cosa enviat per email fent constar la data en què va ser enviat? Aquest desafiament va donar lloc al naixement de eEvidence dos anys més tard, desenvolupant el seu propi mètode.

LLOC: Av. Fabregada nº 93, 1r 3a, Esc. Dreta, 08901 - L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) - Veure mapa - Pàrquing més proper Centre Comercial La Farga (entrada per Avinguda d'Isabel la Catòlica 15 o per Carrer Girona 14).

 

 

INSCRIPCIÓ:Imprescindible realitzar la INSCRIPCIÓ antes del 14/03/2018.
GRATUÏTA per a socis. Places limitades.

 

 

Us recordem que en virtut de l’acord de col·laboració que existeix entre ACACER i eEvidence les empreses associades obtindran un descompte en els seus serveis.

 
Per a més informació podeu contactar amb Virginia Santolaria, 93.337.04.50 o info@acacer.com

  

Amb la col·laboració de eEvidence.

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA