LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


Curs - Eines per l´elaboració de memòries i tècniques

Curs - Eines per l´elaboració de memòries i tècniques


25 Gen 2018

Com realitzar la Memòria Tècnica de la Convocatòria d’Agències i de FOAP.

 

Sovint la gestió de subvencions de formació o altres col·laboracions amb el SOC comporta l’elaboració de memòries tècniques per a justificar les accions a realitzar o ja realitzades. La correcta elaboració d’aquestes memòries adquireix una gran importància per aconseguir el reconeixement i l’acceptació de la proposta o bé per la correcta justificació de la despesa realitzada.

 

Aquest curs va encaminat a oferir les eines adequades per a la correcta elaboració de les memòries tècniques a presentar al SOC per a la realització d’activitats formatives o bé per a la justificació d’altres activitats de foment de l’ocupació.

 

L’objectiu del curs és desenvolupar les capacitats conceptuals i pràctiques dels participants per elaborar aquest tipus de memòries tècniques.


Què aconseguiràs...

A la finalització del curs els participants hauran de demostrar la seva capacitat per elaborar una memòria tècnica a partir del cas particular de la seva empresa.

 

Programa

 

SESSIÓ del 16 de febrer:. Conceptes bàsics tècnics i metodològics sobre l’organització d’activitats formatives i ocupacionals.

  • El marc normatiu. Els objectius. Els destinataris. La metodologia de la intervenció. Els recursos. El calendari. Els resultats esperats. El pressupost. Els mecanismes d’avaluació.
  • Models de memòries tècniques. Elaboració de casos pràctics sobre com elaborar una memòria tècnica.

 

(Una vegada finalitzada aquesta sessió, els participants hauran d’elaborar el contingut d’una memòria tècnica que hauran d’enviar a l’expert dos dies abans de l’inici de la següent sessió, pel seu estudi)

 

SESSIÓ del 23 de febrer: Tutorització de memòries tècniques.

 

Ponent

Oriol Homs Ferret (1949), sociòleg, director d’investigació a NOTUS. Expert internacional de polítiques locals, formació professional i ocupació. Fundador i director de la Fundació CIREM de 1989 a 2013. Ha realitzat nombrosos estudis i publicacions nacionals i internacionals sobre qualificació, ocupació i polítiques locals. Col·labora regularment com expert amb el CEDEFOP, diverses universitats i organismes governamentals en varis països europeus, d’Amèrica Llatina i d’Àfrica.

 

Data d’inici: 16 de febrer de 2018

Data de finalització: 23 de febrer de 2018

Dies de clase:

      1a Sessió: 16 de febrer  de 10.30 a 14.30 hores.

      2a Sessió: 23 de febrer de 10.30 a 14.30 hores.

 

DURADA DEL CURS: 8 hores
Durant el curs s’oferirà als participants una tutorització de la seva memòria tècnica.

 

Lloc: Av. Fabregada, 93, 1r 3a, Esc. Dreta - 08901 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Seu AEBALL- 
Veure mapa - Pàrquing més proper (entrada per Avinguda d'Isabel la Catòlica 15 o per Carrer Girona 14, 08901 L'Hospitalet de Llobregat). 

 

Per a més informació podeu contactar amb Virginia Santolaria, 93.337.04.50 o info@acacer.com

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA