LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


Presentació del Programa: “La Caixa” Empleo Joven

Presentació del Programa: “La Caixa” Empleo Joven


28 Juny 2017

ACACER ha organitzat, avui 28 de juny, amb La Caixa una sessió informativa per presentar el programa “La Caixa” Empleo Joven.


 
Es tracta d’un programa d’ajudes a la contractació  destinades a fomentar la generació d'ocupació estable i de qualitat de les persones joves. Aquestes persones han d'estar inscrites, i ser beneficiàries, en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil prèviament a la formalització del contracte per ser destinatàries finals de les ajudes del Programa "la Caixa" Empleo Joven. Poden sol·licitar-les empreses, inclosos els/les empresaris/es autònoms/es, associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre, domiciliats/as al territori espanyol.


 
La sessió l’ha presentat Àngel Buxó, president d’ACACER i ha comptat amb la participació de Susana Arañó, Responsable de Programes amb Fons europeus de l'Àrea Social, Fundació Bancària “la Caixa”.

 

La jornada s’ha realitzat a la seu d’AEBALL, a L’Hospitalet i ha comptat amb l’assistència de més d’una vintena d’Agències de Col·locació.

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA