LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


ACACER i el Banc Sabadell signen un acord de col·laboració per facilitar el finançament a les entitats associades

ACACER i el Banc Sabadell signen un acord de col·laboració per facilitar el finançament a les entitats associades


05 Juny 2015

Els avantatges de l’acord s’adrecen també als treballadors de les entitats associades

 

El passat 5 de maig, Àngel Buxó, president d’ACACER, i Gemma Amat, Directora de Col·lectius del Banc Sabadell, van signar un acord de col·laboració que permetrà als membres de l’associació beneficiar-se d’una selecció de serveis i productes financers exclusius, adaptats a la seva activitat professional i a la seva economia personal, en unes condicions preferents. Una oferta destinada a cobrir les seves necessitats, tant de l’economia professional com de la particular i familiar. A més de les empreses associades a ACACER, també es podran beneficiar d’aquestes condicions especials els familiars de primer grau i els empleats dels associats.

 

Ofrecemos el precio barato y la entrega rápida por Fildena en España y todo el mundo in https://fildenaenespanol.com por internet. Todos los fármacos bajo la marca Fildena se prescriben para las personas con dificultades de mantener o lograr una erección.

La signatura del conveni es va realitzar després de la 3a Assemblea Anual d’ACACER, celebrada a Foment del Treball, i a la que van participar els socis de l’entitat.

 

Amb aquest acord, ACACER i el Banc Sabadell, aniran adaptant les ofertes a les necessitats reals dels associats i, quan calgui, es dissenyaran productes específics en funció de les necessitats. La voluntat d’ambdues entitats és activar permanentment la relació per conèixer, sempre i de primera mà, les necessitats de les entitats i intentar mantenir al dia els serveis i les prestacions que es deriven del conveni.

 

Destaca de l’oferta per empreses associades el Compte Expansió Negocis PRO, que abona a l’empresa directament el 10% de la quota d’associat, fins a 100 euros anuals per compte, per a quotes domiciliades a Banc Sabadell, remunerat, sense comissions d’administració i manteniment, ni per transferències nacionals en euros (via BS Online) ni per l’ingrés de xecs en euros domiciliats en entitats de crèdit espanyoles, targetes gratuïtes i els millors preus en TPV, assegurances, pòlisses de crèdit, rènting, lísing i préstecs.

 

L’acord també posa a disposició de les empreses solucions per finançar les seves inversions, com Crèdit PRO, sense comissions d’estudi, no-disposició o cancel·lació anticipada, per disposar d’un crèdit amb el qual només es paguen interessos quan s’utilitza, o Préstec Inici, destinat al finançament del 100% de la inversió per poder iniciar l’activitat professional en condicions exclusives, o Crèdit Curs-Crèdit Estudis/Màster, per a la formació del mateix professional o dels seus fills.

 

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA