LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


Proper acte d’ACACER: “L’Ocupació i les Agències de Col·locació: Present i Futur”

Proper acte d’ACACER: “L’Ocupació i les Agències de Col·locació: Present i Futur”


05 Maig 2015

L’Associació Catalana d’Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació, ACACER ha organitzat un acte pel proper 5 de maig a la seu de Foment del Treball, desprès de realitzar la seva Assemblea anual.

 

 “L’OCUPACIÓ I LES AGÈNCIES DE COL·LOCACIÓ: PRESENT I FUTUR”

 

 

PROGRAMA DE L’ACTE:

 

12.00 - 12.15 Acreditacions.

12.15 - 12.30 Benvinguda - Sr. Àngel Buxó, President d’ACACER.

12.30 - 13.30 “La reforma necessària de la cooperació per l’ocupació" - Intervenció del Sr. Jose Jaime Lopez Cossio, Soci - Director de LAUDANTIS CONSULTORIA, S.L.

13.30 - 14.00 Intervenció de la Sra. Olga Campmany, directora del Servei d’Ocupació de Catalunya

14.00  Cloenda.

 

J. Jaume López Cossío (Vigo, 1965) és Soci-director de LAUDANTIS CONSULTORIA, S.L. i té una experiència de més de 20 anys en el disseny, gestió i avaluació de polítiques i serveis d'ocupació i formació. Ha estat director general de Formació i Ocupació de la Xunta de Galícia (1996-2003) i va presidir la delegació autonòmica per a la transferència de les polítiques actives d'ocupació de l'Inem a la Comunitat Autònoma de Galícia en 1998. Des de 2004 ha dirigit nombrosos projectes de consultoria, especialment en l'àmbit de la política d'ocupació i la modernització de les administracions públiques.

 

En l'àmbit privat, ha treballat en el desenvolupament de competències professionals, organització de recursos humans, plans de recol·locació i formació interna en grans empreses, col·laborant amb diferents consultores i entitats de reconegut prestigi en l'àmbit nacional i internacional: Cadmo Coneixement, Alti Consultors, Indra, Microsoft, Deloitte Advisory, Élogos, Confederació Espanyola d'Empreses de Formació, entre d'altres.

 

En l'àmbit públic, ha col·laborat amb la major part dels serveis públics d'ocupació espanyols i ha participat en l'elaboració del Document Base per l'Estratègia Espanyola d'Ocupació en 2011, en la concepció de diferents plans autonòmics de Formació Professional, en la redacció de l'Estratègia d'Ocupació del País Basc 2011-2015 i del Document Base per a l'elaboració del Pla Anual de Política Activa d'Ocupació el 2013, entre altres nombrosos projectes de planificació estratègica i modernització.

 

Durant sis anys va ser codirector del Fòrum Autonòmic d'Ocupació i des de 2008 dirigeix l'Assistència Tècnica del Fòrum de Ciutats per l'Ocupació, que agrupa actualment a més de 20 municipis majors de 100.000 habitants a tot Espanya.

 

LLOC: Foment del Treball - Via Laietana 32-34 Sala E (Barcelona)  

HORARI:Dimarts 5 de maig de 12 a 14 hores.

ADREÇAT A:Totes les Agències de Col·locació i/o Empreses de Recol·locació autoritzades i futures entitats que es vulguin acreditar.


És imprescindible realitzar la inscripció: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Reserves per rigorós ordre d'inscripció.

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA