LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


Les agències de col·locació han fet possible la gran inserció laboral del mes de maig a Catalunya

Les agències de col·locació han fet possible la gran inserció laboral del mes de maig a Catalunya


03 Juny 2014

A Catalunya l’atur ha baixat en 19.518 persones


Un estudi d’ACACER conclou que les agències de col·locació catalanes han realitzat un promig de 145 insercions cadascuna durant el 2013, un any on no es creava ocupació i sense cap conveni de col·laboració amb l’Administració.

 

L’Associació Catalana d’Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació, ACACER, mitjançant un estudi intern realitzat entre el seus associats, posa de manifest que de les insercions realitzades al mes de maig la majoria han estat mitjançades pel teixit d’entitats que es dediquen a la inserció.

 

Cal destacar que ACACER està formada per un terç d’entitats del tercer sector, un altre terç d’entitats sense ànim de lucre entre el quals es troben associacions empresarials, gremis, serveis locals d’ocupació, etc., i un últim terç que està composat majoritàriament per centres de formació i consultories.  

 

ACACER vol manifestar que Catalunya ha sigut la comunitat autònoma que més ocupació ha creat aquest darrer mes, gràcies a l’activitat del seu important teixit productiu i també a la important xarxa d’entitats que des de fa molts anys treballen per posar a disposició de les empreses les persones que necessiten per poder cobrir les seves necessitats.

 

Segons una enquesta realitzada per ACACER als seus socis, durant l’any 2013 aquestes entitats han inserit en el mercat laboral cadascuna d’elles promig de 145 persones, i sense cap conveni de col·laboració amb l’Administració. Per això, des d’ACACER es pregunten quins serien els resultats si des de les diverses administracions s’hagués recolzat a les Agències de Col·locació, tal i com es recomana des del Fons Monetari Internacional.

 

ACACER destaca la importància de la col·laboració públic / privada per poder aconseguir l’èxit en temes d’ocupació. L'Associació està formada per entitats públiques i privades, totes elles Agències de Col·locació, que treballen per un mateix objectiu, aturar la desocupació Catalunya i reduir la taxa d’atur. A Catalunya, aquestes entitats són una part important per aconseguir l’èxit.

 

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA