LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


ACACER celebra la seva Assemblea Anual

ACACER celebra la seva Assemblea Anual


24 Abr 2014

L’entitat ha presentat els resultats d’un estudi segons el qual les seves agències han realitzat durant el 2013 una mitja de 139 insercions cadascuna.

Dijous 24 d'abril es va celebrar la segona Assemblea General d’ACACER, l’Associació Catalana d’Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació a la sala d’actes d’AEBALL.


A l’Assemblea hi van assistir 30 socis membres de l’entitat, i es va presentar i aprovar la memòria d’activitats de 2013, es va aprovar els comptes del 2013 així com el pressupost per l’any 2014, a més es van exposar les línies estratègiques d’actuació d’ACACER per aquest any.

ACACER des del seu naixement al mes juliol de 2012 ha crescut exponencialment, a més dels nous socis individuals incorporats a l’entitat durant el 2013, cal destacar la incorporació d’Inserexit, una entitat que es constitueix fruit de la voluntat de 14 organitzacions d’acció social que atenen a col·lectius amb especial dificultat d’inserció i que es troben presents a les quatre províncies catalanes. Aquesta incorporació té com objectiu de sumar esforços per poder donar resposta a les necessitats d’ocupació que pateix Catalunya.

Al final del acte el president, Àngel Buxó, va exposar la situació del marc que envolta a les agències de col·locació, que pateixen greus dificultats per seguir endavant amb les seves tasques degut les exigències legals i la manca de col·laboració amb l’Administració; apostant per un canvi que fomenti la col·laboració entre totes les agències per que tinguin les mateixes possibilitats d’oferir serveis de qualitat. 

Buxó va aprofitar l’Assemblea per informar sobre els resultats d’una enquesta realitzada fa unes setmanes, segons la qual les Agències de Col·locació d’ACACER durant el 2013 van realitzar una mitja de 139 insercions cadascuna. Una dada molt destacable en comparació amb el 3% de les insercions laborals que correspon al SEPE i al SOC.

Es va acordar entre tots els socis membres la redacció d’un manifest, que es vol presentar a la Generalitat, on es plasmarà la importància en aquest moments del treball que realitzen les agències. 

El manifest vol posar en valor també tots el sectors que conformen el socis d’ACACER, ja que entre els seus socis es troben empreses privades, centres de formació, entitats del tercer sector, administracions locals, consultories i associacions empresarials, i no només ETT’s o empreses privades.

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA