LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


ACACER i AMITS signen un conveni de col·laboració

ACACER i AMITS signen un conveni de col·laboració


25 Juny 2013

El passat 6 de juny l‘Associació Catalana d’Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació (ACACER) i l’Associació de Mestres Industrials i Tècnics Superiors (AMITS) van signar un conveni de col·laboració, amb l’objectiu d’unir les seves capacitats i esforços en benefici d’ambdues entitats.

 

Gràcies a aquesta col·laboració, s'afavorirà la difusió de la Xarxa de Punts d’Informació i Orientació d’AMITS i per la seva part ACACER podrà participar en les reunions i en les taules de treball d’AMITS en la gestió de models específics d'actuació en el punts d’informació i orientació professional. ACACER també podrà participar dins de les gestions que AMITS consideri en el processos d’assessorament i avaluació de competències professionals.

 

A més ACACER podrà realitzar difusió de les ofertes laborals d’AMITS entre els seus associats, a fi de poder captar candidatures afins, procedents d’entre altres, de plans de recol·locació i processos d’orientació.

 

Aquest acord determina la col·laboració entre ACACER i AMITS en la comunitat autònoma de Catalunya.

 

A la signatura del conveni de col·laboració van estar presents Àngel Buxó, president d’ACACER, i Antonio Rodríguez, president d’AMITS.

 
www.ami-ts.org

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA