LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


D´esquerra a dreta: Ferran Escura, soci-director de Bufete Escura, i Àngel Buxó, president d´ACACER

Nou servei d’assessoria jurídica pels socis d’ACACER, de la mà de Bufete Escura


13 Març 2013

L’Associació Catalana d’Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació (ACACER) i BUFETE ESCURA van signar un conveni de col·laboració el passat 13 de març, per posar a disposició de tots el associats d’ACACER els serveis que ofereix el despatx d’advocats. En aquesta signatura van participat Àngel Buxó, com a president d’ACACER i Ferran Escura, com a soci-director de Bufete Escura.

 

Els socis d’ACACER disposaran d’atenció telefònica i consulta inicial gratuïta, a més d’un descompte del 30% en relació a les tarifes oficials d’Escura per l’encàrrec concret d’algun dels seus serveis.

 

Entre els serveis que ofereix Bufete Escura als socis d’ACACER es troba l’assessorament jurídic-mercantil (dret societari, contractes, constitucions, reorganitzacions, tancaments empresarials), assessorament jurídic-processal (recuperació de morosos, civil, penal), recursos humans (àmbit jurídic), consultoria empresarial, protecció de dades, assessoria fiscal i comptable i assessoria concursal.

 

Bufete Escura és un dels despatxos d'advocats de més prestigi a Barcelona. La seva missió es fonamenta en un servei basat en el client unit a alts estàndards ètics i de qualitat. La seva llarga tradició de servei l'ha convertit en el despatx d'advocats de referència de múltiples associacions empresarials.
www.escura.com

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA