LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


ACACER forma part de la Sectorial d’Ocupació de PIMEC

ACACER forma part de la Sectorial d’Ocupació de PIMEC


03 Gen 2013

 

El passat 20 de desembre PIMEC va constituir la seva Sectorial d’Ocupació, amb el suport i la participació d'associacions de l’àmbit dels centres de formació per a l’ocupació i de les agències privades de col·locació.

 

ACACER forma part d’aquesta sectorial amb la presència del seu president, Àngel Buxó, com a vicepresident de la Sectorial i amb la presència de Rosa Fiol i Constantino Montañés, membres del Comitè Executiu i Junta Directiva d’ACACER, a la branca d’Inserció de la Sectorial.

 

La presidenta d’aquesta sectorial és Imma Estivill, membre també de la Junta Directiva d’ACACER.

 

Segons fons de PIMEC “La sectorial es constitueix com a organització de caràcter estatutari i, tot i ser part constitutiva de PIMEC, disposarà de l’autonomia d’acció que li permeti desenvolupar la seva missió. Es vol caracteritzar per tenir una actitud proactiva respecte de les administracions amb competències en la matèria (fins ara, bàsicament el Departament d’Ensenyament i el Departament d’Empresa i Ocupació) i del propi sector, donats els importants reptes a què ha de fer front”.

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA