LinkedinBloggerAccés IntranetAcacer


ACACER et manté informat


Neix ACACER, l'Associació Catalana d'Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació

Neix ACACER, l'Associació Catalana d'Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació


02 Ag 2012

 

El passat mes de juliol de 2012, diverses entitats catalanes acreditades com Agències de Col·locació i / o Empreses de Recol·locació, es van organitzar per fundar l’ACACER, l'Associació Catalana d'Agències de Col·locació i empreses de Recol·locació. L'objectiu principal d'aquestes entitats era crear una Associació per poder defensar i representar a totes les entitats catalanes pertanyents a aquest sector.

 

Formen part d’ACACER les Agències de Col·locació i empreses de Recol·locació, tant públiques com privades, de tot el territori català. Estan representades a ACACER entitats de diversos sectors com empreses privades, centres de formació, entitats del tercer sector, administracions locals, ETT, consultories i associacions empresarial, i totes elles tenen un denominador comú, oferir orientació i ajudar a la inserció al mercat laboral de totes aquelles persones que es troben actualment desocupades.

 

Les línies estratègiques d'actuació d’ACACER són vàries, d'entre elles cal destacar la funció d’ACACER com a interlocutor únic davant l'Administració Pública, per promoure sinergies i col·laboracions, a més d'una de les seves funcions primordials que és la defensa dels drets de les entitats que representen.

 

Per a presentar l’associació al públic, l’ACACER va organitzar un acte, que es va celebrar el passat 26 de desembre a Terrassa, i va comptar amb la presència de l’Esther Sánchez, Secretaria d'Ocupació i Relacions Laborals de la Generalitat de Catalunya.

< Tornar


Av. Fabregada 93, 1º 3ª, Esc. D. 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona · 93.337.04.50 · E-MAIL · NOTA LEGAL · MAPA WEB · DISEÑO WEB TERRASSA